Categories
Без категория

Kакъв вид мълниеприемник да изберем?

За да осигурим ефективна мълниезащитна инсталация, какъв вид мълниеприемник да изберем?

Със затоплянето на времето и идването на пролетта и лятото, се увеличават и дъждовните бури. Те често са придружени от мълнии, светкавици и гръмотевици. А и носят със себе си неприятни последствия след падането им върху сгради, места за отдих и производствени обекти. Разбира се, не и ако имате добра мълниезащита, каквато може да ви осигури мълниеприемник с изпреварващо действие.
Активната мълниезащита – тази с мълниеприемник с изпреварващо действие може да защити ефективно вас, домът Ви, дворното пространство и всяка беседка, работилница или гараж, които се намират на територията на имота Ви, при това с оптимизиране на вложените материали и съответно със значително намаляване на цената, в сравнение с изграждане на качествена конвенционална мълниезащита на основната Ви сграда и допълнителните постройки.
Този тип ефективно решение можете да намерите при специалистите от фирма „Диком“ ООД – гр. Варна. Компанията предлага мълниеприемници с изпреварващо действие AIDITEC на испанската компания AIDITEC SYSTEMS, която развива своята дейност със стремежа да предлага най-доброто на европейския пазар.
Можете да се доверите на висококвалифицираните специалисти на „Диком“ ООД за проектиране, изграждане, проверка и поддръжка на мълниезащитната инсталация. Те притежават 15 години опит в мълниезащитата и бързо могат да намерят най-доброто решение за Вас!